Raul & Valentina

Blog

Raul & Valentina

 


Suntem de părere că mirii, în ziua lor trebuie să fie în centrul mulțimii, să se distreze și să zâmbească mereu. În această zi Raul și Valentina au fost nemaipomeniți. În fiecare moment ei erau cu zâmbetul pe buze, haioși și super energici.
Noi considerăm că aceasta a fost cea mai energică nuntă din acest sezon. Putem spune că mirii ne-au întrecut așteptările, de fiecare dată când ne uitam spre ei, erau în centrul mulțimii distrându-se. Voia bună s-a simțit încă de dimineață, de la prima oră, când am ajuns la Raul, care ne aștepta nerăbdător în camera lui. Emoțiile și-au spus cuvântul când cei doi s-au întâlnit. S-a lăsat cu momente emoționante dar și funny. Am râs, am povestit și am surprins câteva cadre super.
Atmosfera a fost una nemaipomenită și am simțit că acest eveniment parcă a trecut într-o clipa, cu foarte multe momente mișto și oameni faini.
Ne-au fost întrecute așteptările! ne bucurăm că am reușit sa fim parte din povestea lor și ne dorim ca toate evenimentele sa fie ca acesta 😀

 

Andrei