Maya + Catalin & Ioana

Blog

Maya + Catalin & Ioana

Maya + Catalin & Ioana


O zi insorita la inceput de primarava, cu o insemnatate dubla pentru aceasta familie frumoasa, botezul micutei Maya si casatoria parintilor ei, Catalin si Ioana.

Dis de dimineata a avut loc increstinarea micutei Maya...parintii, bunicii si nasii au pregatit totul pana la cel mai mic detaliu. A urmat o prima sedinta foto-video si momentul in care parintii spirituali si-au exersat indemnarea in pregatirea micutei pentru slujba religioasa. Aceasta a avut loc la Catedrala Mitropolitana Adormirea Maicii Domnului din Cluj-Napoca, unde preotii au creat un moment mirific.

Urmatorul eveniment important din aceasta zi a fost cununia civila a parintilor proaspatei increstinate Maya, Catalin si Ioana. Familia si prietenii apropriati le-au fost alaturi cand au rostit impreuna, probabil, cel mai important "DA". Momentul a fost urmat de o sedinta foto-video in Parcul Central din Cluj-Napoca, dupa care ziua a continuat cu sarbatorirea celor doua evenimente, intr-o locatie deosebita.

A fost un eveniment de-a dreptul reusit !

Noi ne bucuram ca am fost alaturi de aceasta familie minunata si ca am avut ocazia de a creea amintiri, de care isi vor aduce aminte cu drag peste ani si ani !

 Andrei